Ένα θερμό καλωσόρισμα!

Καλωσορίσατε!

Αγαπητέ επισκέπτη του Corendon,

Εκ μέρους του Corendon και του τοπικού μας πράκτορα Corcyra Travel Service, καλωσορίζουμε θερμά καλώς ήρθατε στο όμορφο νησί της Κέρκυρας!

Είμαστε οι Marloes van Geffen και Peter Coppens και είμαστε οι ξεναγοί σας κατά τη διαμονή σας σε αυτό το όμορφο νησί. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με ερωτήσεις, ευχές και συστάσεις για τις διακοπές σας.

Στο πίσω μέρος της επιστολής καλωσορίσματος που λάβατε στο αεροδρόμιο θα βρείτε την ώρα και την τοποθεσία για την ενημερωτική συνάντηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, όλα τα σημαντικά θέματα συζητούνται για ένα καλό ξεκίνημα στις διακοπές σας. Σας ενημερώνουμε επίσης για αξιοθέατα, εκδρομές και επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου. Σας προσκαλούμε εγκάρδια!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οτιδήποτε, ενημερώστε μας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε εκδρομές ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Είμαστε τακτικά παρόντες στο ξενοδοχείο σας πριν από τις ώρες επίσκεψης. Οι ημέρες και οι ώρες αυτών των ωρών επίσκεψης αναφέρονται στον πληροφοριακό πίνακα Corendon ή στο βιβλίο πληροφοριών Corendon (σε περίπτωση που δεν υπάρχει πίνακας πληροφοριών στο κατάλυμα). Εάν το κατάλυμα δεν έχει σταθερές ώρες επισκέψεων, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω της εφαρμογής what's και θα επισκεφτούμε το κατάλυμα κατόπιν ραντεβού.

Τα στοιχεία αναχώρησής σας θα είναι το αργότερο. 24 ώρες πριν από την αναχώρηση στον Corendon πληροφοριακός πίνακας ή στο βιβλίο πληροφοριών Corendon που ανακοινώθηκε.

Μεταξύ 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ. είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και μέσω της εφαρμογής τι είναι η εφαρμογή για όλες τις ερωτήσεις σας:

Marloes van Geffen (0030) 693 616 8839

Peter   Coppens  (0030) 693 651 1168 Εκτός από αυτές τις ώρες μπορείτε μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε μαζί μας μεταξύ 21:00 και 9:00 στον αριθμό έκτακτης ανάγκης (0030) 693 616 8839 Πρακτικές πληροφορίες:

Στην Κέρκυρα είναι 1 ώρα αργότερα από το σπίτι. Στην Κέρκυρα δεν επιτρέπεται να πετάξετε το χαρτί υγείας στην τουαλέτα , αλλά παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε τους κάδους με πεντάλ δίπλα στην τουαλέτα, λόγω βουλωμάτων Πολλά καταστήματα και δημόσιοι χώροι είναι κλειστά μεταξύ 14:00 και 17:00. Λάβετε αυτό υπόψη σας, για να μην καταλήξετε μπροστά σε κλειστή πόρτα. Το νερό της βρύσης είναι πόσιμο, αλλά λόγω των μεγάλων ποσοτήτων ασβέστη και χλωρίου, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό από το σούπερ μάρκετ. Ευχόμαστε να περάσετε υπέροχες διακοπές!

Με εκτίμηση,

Οι ξεναγοί σας Corendon Marloes and Peter

Open your mobile camera and scan the QR code.